top of page
20190525_221006 (2).jpg

Hvert år arrangerer vi en vårkonsert og en julekonsert. I tillegg er vi med på ulike konserter og musikalske aktiviteter. Vi deltok i NM for kor for første gang i 2017. I 2019 deltok vi for andre gang og nådde vårt mål om å gjøre det enda bedre enn forrige gang! Vi har også sunget i Nidarosdomen på Korvaka og i Vår Frue kirke på Kulturnatt.

Charmoni er et blandakor som holder til på Charlottenlund i Trondheim. Vi er et upolitisk og ikke religiøst kor. Koret ble startet opp i 2015 av dirigent Synnøve Hammer, og hette da Charlottenlund Gospelkor. Koret har ca 30 sangere, med et ganske bredt aldersspenn. Vi synger gospelmusikk og mye annet.

Dirigent (fra 2023) er Sheila Burns Lykkås.

Charmoni har øvelse på mandager i Charlottenlund kirke kl. 19:00 - 21:00. Nye sangere er hjertelig velkommen! Det er ikke behov for stemmeprøve. Du kan gjerne komme og synge med oss noen ganger før du bestemmer deg om å bli medlem. Bli med og opplev sangglede med oss:-)

For spørsmål eller andre henvendelser kontakt oss på vår facebookside eller på e-post charmonikor@gmail.com

Vi tar sangoppdrag og har f.eks. sunget både i bryllup og på Senterpartiets landsmøte.
Følg oss gjerne på facebook for nyheter, bilder og videosnutter av hva vi driver med.

 

Hei. Jeg heter Ingrid. Jeg har vært del av Charlottenlund gospelkor siden 2017. Jeg har sunget i kor siden jeg var ca. 3 år gammel og sang har alltid vært en del av livet mitt. En annen del av livet mitt er at jeg har en mild form form for CP ataksi som påvirker balanse, rytme, koordinasjon og finmotorikk. Det har gjort at jeg ikke alltid har vært like inkludert i alle kor jeg har  vært med i, fordi korledelsen har vært usikker på hvor mye tilrettelegging jeg trenger på kortur f.eks. må jeg vekkes før alle andre eller kommer jeg til å rekke frokost? Kan jeg være med på rigging og rydding eller blir det for tungt? Det er spørsmål som har blitt stilt i andre kor jeg har vært med i. Det som er så befriende med Charlottenlund gospelkor er at her blir ikke slike spørsmål stilt. Det forventes at man bidrar og så spør man om hjelp hvis det trengs. Dermed kan jeg være korsanger på lik linje med alle andre medlemmer istedenfor at jeg skal tas hensyn til for enhver pris på bekostning av koret.

11061319_10206105547271775_8324848418933
bottom of page